Lieve mannen…

Je hebt BDSM ontdekt en het is je ding. Je leest de vele websites die over het onderwerp te vinden zijn, leest eens mee op een forum en fantaseert er op los. De tijd is gekomen om die gevoelens in de praktijk te gaan brengen met een leuke vrouw die net als jij SM-er is. Je besluit je geluk online te beproeven, in je directe omgeving heb je voor zover je weet geen SM-ers rondlopen. Je schrijft je in bij een SM-datingsite, hangt wat rond op de vele SM-chatboxen die het internet rijk is en hoopt zo je ideale sub dan wel Dom tegen te komen.

Maar dat vlot niet zo. Je snapt niet zo goed wat het probleem is: je spreekt een vrouw, zij is Dom, jij bent sub, jullie willen beiden BDSM doen, zou simpel moeten zijn toch? Toch word je keer op keer weg geklikt, de mails die je stuurt blijven onbeantwoord en je eigen advertentie heeft nog maar 1 reactie opgeleverd: een oudere man wil je best inwijden in de SM. Niet de reactie waar je op gehoopt had.

Wat doe je verkeerd? Die vraag kan ik niet voor je beantwoorden zonder je te kennen, maar ik kan je wel enkele aanwijzingen geven. Lees en leer, en hopelijk tref je snel je ideale partner.

1. Wees verzorgd.
Wanneer je de kroeg in stapt op leuke vrouwen te leren kennen trek je gewoonlijk niet je grijsgeworden witte onderbroek aan met daarop een vuile spijkerbroek en een stinkend shirt. Je zorgt ervoor dat je fris en verzorgd bent, en laat je van je beste kant zien. Online moet je het zelfde soort aandacht besteden aan je profiel, advertentie en chatgesprek. Dat wat je in tekst laat zien is je online uiterlijk: verzorg deze. Grote lege vlakken in je profiel zijn als de grote grijswitte onderbroek die boven je verlepte spijkerbroek uit komt. Gebruik hoofdletters en interpunctie, maak gebruik van alinea’s, zorg ervoor dat je online uiterlijk verzorgd is.

2. Laat je persoonlijkheid zien.
Een lege en oppervlakkige advertentie zal geen vrouwen trekken. Kijk voor de grap eens op websites als www.bdsmzaken.nl om daar de profielen en advertenties van de mannen te lezen, en je begrijpt dat je met een glimp van persoonlijkheid al een grote voorsprong hebt. Advertenties als de volgende zijn helaas niet ongewoon:

Wat biedt de adverteerder?
slaaf
Wat zoekt de adverteerder?
mrs
Wat kun je wel verwachten?
gehoorzaam
wat kun je niet verwachten?
extremen

Slaven die Mrsen zoeken zijn er in overvloed, om een leuke vrouw aan te trekken zul je echt wat meer van jezelf moeten laten zien. Vertel iets over wie je bent (“Zo’n 38 jaar loop ik nu al op deze aardkloot rond en ik blijf me vermaken! Als levensgenieter houd ik van..”), iets over je beroep (“Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt, ik ben actief als zelfstandig fotograaf”), je hobby’s (wees specifiek, iedereen houdt van plezier maken en muziek luisteren) en je karakter. Vertel ook iets meer over je BDSM beleving, wat je precies hoopt te vinden en wat je op wilt bouwen met je toekomstige partner. Lees en herlees je advertentie of reactie een paar maal, zorg ervoor dat het een lekker lopend verhaal wordt en laat als het even kan een (vrouwelijke) kennis feedback geven.

3. Wees sociaal.
In een kroeg zou je nooit op een vrouw af stappen met “20cm. neuken?”. Op internet lijken mannen soms echter te vergeten dat ze met een vrouw van vlees en bloed in contact zijn, en veranderen zij in Rammstein-imitaties: You have a pussy, I have a dick. So what’s the problem? Let’s do it, quick! Gesprekken als de volgende heb ik al meer dan eens gehad:

slaaf: wil u me mrs zijn?
Marijke: Nee.
slaaf: hoezo niet?!

Tja, hoe leg je zoiets uit…

Zelfs vrouwen die inderdaad instant seks of SM zoeken zullen het waarderen als je een beetje sociaal bent, dus neem de moeite om even wat smalltalk te maken. In de kroeg zou je haar een drankje aanbieden en met haar flirten, online kun je iets soortgelijks doen. Klets even, maak flirterige opmerkingen als dat gepast is, wees gewoon je leuke, sociale, vlotte zelf.

4. Ga er niet van uit dat ze SM met je zal willen.
Een goede manier om vele vrouwen pissed te krijgen is door ze als jouw Mrs of sub te behandelen. Als je gewoon snel en meteen wilt SM-geilen op een chatbox is het een prima idee om meerdere vrouwen aan te klikken en te vragen “slet?”, er zal er vast wel eentje “ja meester!” antwoorden. Maar als je een real life date zoekt of zelfs een relatie is dit niet de meest handige methode. Accepteer dat zij weliswaar SM zoekt, maar het nog onduidelijk is of ze dit uiteindelijk met jou zal willen. Vergelijk het met seks: wanneer je seks wilt ga je niet alvast aan de tieten van het onbekende meisje voor je zitten, daarmee gooi je je eigen ruiten in. Zij moet instemmen met dat seksuele contact, anders krijg je gewoon haar vuist (of die van haar vrienden) in je gezicht. SM is in dat opzicht niet zo heel anders. SM is intiem, voor veel mensen is het zelfs seksueel gedrag. Bewaar het tot zij instemt met zulk contact met jou.

5. Andere tips.
– Stuur geen foto’s van je penis. Gewoon. Niet doen. We lachen je erom uit. Bied ook niet aan je penis te laten zien op cam.
– Pas op met titels en kitcherige namen. MeesterDominantMentor of SirDomliMaster of KnielSlet zijn geen geschikte namen wanneer je meer zoekt dan een geil gesprekje op een chatbox. Gebruik je eigen naam, een schuilnaam (Paul, Tom en Hans worden veel gebruikt :P) of een creatievere nickname.
– Overweeg actief te worden in de real life scene. Wanneer je iemand al eens gesproken hebt op een feestje kun je gemakkelijk via fetlife of BDSMzaken een mailtje sturen, en heb je meer kans dat ze antwoordt. Ook kun je in real life die leuke meid tegenkomen, zonder dat er ooit internet aan te pas komt.
– Stuur geen foto van je penis. Mannen, ik meen het.
– Word actief op fora. Het is een prima manier om je verzorgde en sociale kant te laten zien, en je persoonlijkheid te etaleren. Je leert er op informele wijze leuke mensen (en dus ook vrouwen) kennen.
– Foto’s van je gezicht, je lichaam in kleding of zelfs in zwembroek zijn prima. Stuur geen naaktfoto’s. Stuur geen foto van je penis.

Online dating is niet heel anders dan real life dating. Vraag jezelf af: zou ik dit in een kroeg ook doen? Op internet mag je soms iets verder gaan, maar wees bij twijfel terughoudend. Zie jij jezelf echt al een café in stappen om hard te roepen “heteroman! Welke vrouw wil pijpen?”? Nee toch zeker? Kom dan ook niet de chatbox binnen met “Dominant! Welke vrouw wil dienen?”.

Gebruik je gezonde verstand. Wees je sociale, boeiende zelf. En echt, stuur geen foto van je penis.

Mannen, we zien er naar uit jullie te leren kennen :).

Liefs,
Namens vele vrouwen
Marijke

15 thoughts on “Lieve mannen…

  1. Marijke

   Poeh, ik heb ze niet geteld. Via bdsmzaken kun je gelukkig geen foto’s meesturen, dat scheelt. Maar via mail en msn heb ik echt al talloze mannelijke geslachtsdelen voorbij zien komen.

   Reply
 1. Bertine

  Hier ben ik het zó ontzettend mee eens! Zóveel mannen zijn echt geobsedeerd door hun penis, en verwachten dat vrouwen dat ook zijn zodra ze er een foto van gezien hebben. Ik heb ze ook in alle soorten en maten voorbij zien komen.
  Er stond trouwens ooit een keer in de volkskrant magazine een rapportage van iemand die er precies zo over dacht. Die heeft alle foto’s verzameld en op één pagina van het magazine stonden iets van 200 foto’s met penissen van mannen die origineel dachten te zijn en hun penis met een voorwerp ernaast fotografeerden. Heb me kapot gelachen.

  Het is triest wat die mannen doen, en het enige dat ze ermee bereiken is dat ze keihard uitgelachen worden.

  Reply
  1. Marijke

   Nou ja, als wij hen foto’s van onze borsten en geslachtsdelen zouden sturen zouden zij dat hartstikke leuk vinden, dus eigenlijk doen ze gewoon wat zij denken dat ‘men’ leuk vindt. Ze vergeten even dat vrouwen van die ingewikkelde zeikerds zijn en denken gewoon iets vriendelijks te doen.

   Ik bedoel, een penis, dat vinden wij toch geil? Zij vinden tieten geil. Zij willen best een foto van onze tieten!

   Reply
   1. Bertine

    Nou, ik denk dat ze er uberhaupt niet over nadenken wat wij wel/niet geil zouden vinden. Ik denk dat het enige is dat ze denken: Ik vind mijn pik geil, dus ik ga hem laten zien!

    Reply
    1. Crownless

     Ik ben toch met Marijke eens, volgens mij is het meer het reptielenbrein van de man die denkt de vrouw een plezier te doen.

     En goh, zouden ze geen foto van hun penis moeten opsturen? 😛

     En ik ben het echt zo ontzettend met je eens. Ik heb het een keer een man op een chatbox geprobeerd uit te leggen. Maar het lukte maar half, helaas.

     Reply
    2. Marijke

     Misschien dat er ook een hoop mannen zijn die het alleen daarom doen ja. Maar ik merk vaak een verbaasde reactie wanneer ik negatief reageer: huh, vind je dat niet leuk dan, zo’n geile pik? Is toch geil? Word je toch opgewonden van? Dus blijkbaar denken ze toch dat je het leuk zult vinden.

     Reply
     1. PaulV

      Misschien een idee om het onder homoseksuele mannen te vragen of ze het op prijs stellen als ze zo’n foto krijgen. Ik heb ze zelf nog nooit gehad, geen idee hoe ik dan zou reageren.

      Reply
      1. Marijke

       Ik weet in ieder geval wel een homo man die het waardeert, en op homo fora is het volgens Pipper ook best gebruikelijk om bijvoorbeeld een penis als avatar te nemen. Zitten twee penissen met elkaar te kletsen dat de ander maar een mooie penis is enzo. En dan gaan ze neuken.

       Maar er zijn vast ook mannen die het totaal niet kunnen waarderen, net zoals er vrouwen zijn die het weer erg kunnen waarderen, zo’n penis in hun inbox.

       Reply
 2. juffie

  Grinnn

  Ik zie dat je mijn term ‘instant seks’ hebt overgenomen 😉 hahaha

  Verder: HALLELUJA voor de inhoud van je post. En inderdaad: Stuur GEEN foto’s van je penis op! Doe het NIET!

  Reply
  1. Marijke

   Hahaha al die vrouwen die het hier komen bevestigen maakt de boodschap wel geloofwaardiger inderdaad. Doe het niet, mannen! Doe het niiieeet!

   En ehm, instant seks is een goede term :).

   Reply
 3. colet

  Whoehaaa…
  Echt helemaal waar! Juist vanwege de herkenning zit ik nog te grinniken. Eergisteren nog zo’n foto gekregen met de vraag: “en wat vind je ervan?” Tja wat moet ik daar nou van vinden, als ik een foto van een hoofd verwacht??
  Ik moet dan erg opletten dat ik de beste man niet voor gek of -voor lul- zet met een paar opmerkingen, want zij zijn idd vaak serieus.

  Reply
 4. JK

  Lol, hell.. Ik heb het gelezen, gelukkig ben ik volgens je tekst goed gekeurd 8).
  Maar alweer een blog over de waarheid, zoveel vragen van jongens die ik spreek waarom jij (ik) wel en ik (hen) niet. Nou, je legt het hier perfect uit 😛
  Ik zal ze de volgende keer naar deze link toesturen 😆

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.