Praatje van Mary Roach

Dit is misschien wel het grappigste praatje over orgasmes dat ik ooit heb gehoord. Mary Roach noemt werkelijk de meest bizarre feiten over klaarkomen! Het lukt me niet om TED filmpjes te embedden bij WordPress, dus dan maar een link.

10 things you didn’t know about orgasm

4 reacties op “Praatje van Mary Roach

  1. vode

    Ooh wat gaaf! Dat klaarkomen door andere stimulatie naast sexueel is zo herkenbaar! Ik heb dit eigenlijk nog nooit tegen iemand vertelt maar toen ik vroeger in het bos woonde, fietste ik overal naartoe. Er waren overal kuilen en keitjes waardoor mijn fiets heel erg trilde en schokte. (nee het is niet wat je denkt) Door die trillingen en schokken kietelde mijn rechterpols als ik mijn hand losjes op het stuur legde zodat die vibraties door mijn pols gingen. En dat vond ik zo vreemd dat ik dat lekker vond! Ervan klaarkomen is nooit gebeurd maar het was zo intens dat ik regelmatig alleen met links moest fietsen…

    Dus lang verhaal maar moest het even kwijt haha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.