Hoe jezelf ongeliefd te maken in de BDSM scene

In slechts 5 stappen!

Heb je er helemaal genoeg van dat iedereen je een toffe peer vindt? Zou je graag een grootste entree maken in de scene zonder populair te worden? Jezelf ongeliefd maken wordt een eitje als je dit stappenplan volgt!

1) Preach the one true way!
Goede BDSM kan maar op 1 manier: jouw manier. Al die wannabe’s en fakers denken dat het anders kan, maar jij weet beter en je bent niet bang je hierover uit te spreken. Andere belevingen zijn leuk en aardig, maar uiteindelijk is er maar een enkele juiste manier om BDSM te doen. Hebben zij even geluk dat jij ze uit kunt leggen hoe precies! Of je nu overtuigd bent van FemDom of diep in je hart Gorean bent, andere manieren van BDSM beleven zijn overduidelijk verkeerd en nep. Die switches vergissen zich, en trouwens, ze zijn niet werkelijk BDSM-er. En al die meisjes die denken dat ze meesteres zijn, hah! Trek je arrogante gezicht op en spreek je denigrerend uit, een directere weg naar de harten van mensen is er niet.

2) Betrek anderen ongevraagd in je beleving.
Op een feestje stel je je voor als “Meester Piet”, en je eist van anderen dat zij jou ook op een dergelijke manier aanspreken. Als echte subse slavin kun je niet anders dan je onderdanig gedragen, en wanneer je een rondje geeft geef jij de cola aan met de woorden “meneer, ik bied u nederig uw drankje aan meneer” . Je knielt zo snel mogelijk aan de voeten van een vrouw, want dat is de enige juiste plaats voor een slaaf als jij.  Dus laat zien wie je bent! Grijp die brutale dame flink bij haar haren en vertel haar dat ze wel beleefd moet zijn tegen een Meester!

3) Raak andermans spullen ongevraagd aan.
Een grote hit in de BDSM scene. Vind je het een mooie collar? Aanraken! Lijkt die cane je wel wat? Grijp hem uit de ander zijn handen en ga je eigen sub ermee meppen, mensen vinden het werkelijk geweldig als je ongevraagd met hun spullen speelt. Speelkoffers zijn er om in te rommelen, touwen zijn er om mee te knopen, en zwepen zwiep je door de lucht! Kijken doe je met je handen.

4) Bemoei je met het spel van anderen.
Die sub heeft wel een grote mond zeg, dat zou jij nooit accepteren! En die bondage zit verkeerd, dat ziet toch iedereen. Er is geen enkele reden waarom jij je oordeel voor je moet houden, spreek je uit! En niet alleen als het negatief is trouwens. Vind je de suspension mooi? Ga er vlak naast zitten en knoop een gesprekje aan (pun intended) met de rigger.  Vind je de ass van die sub wel aantrekkelijk? Steek je hand uit, even voelen. Maak ook gelijk even een persoonlijke opmerking naar die sub, ze worden graag uit hun spel getrokken. En zou jij ook wel onder handen genomen willen worden door die lekkere meester? Doe je kleren uit en ga ernaast staan! Ze spelen publiekelijk dus voel jij je uitgenodigd mee te doen.

5) Schep op en lieg.
Wees op geen enkele wijze bescheiden over je ervaringen. Je hebt al wel 200 subs gehad en zelfs serveersters en kassières gaan spontaan op de knieën voor je. Ja, je weet het ook niet hoor hoe dan komt, je bent gewoon zo’n echte meester! Back in the day heb je alle groten gekend en alle feesten bezocht. Mis je die ervaringen? Verzin ze. Je bent ingewijd in een groot SM-huis, maakt deel uit van een generaties lang bestaande leather family, hebt Midori herself de basics over bondage geleerd! Je vorige meesteres gebruikte je voor haar femdom parties, je sliep in een kooi, bent volledig afgericht. Houd je niet in, hoe fantastischer de verhalen hoe beter.

Succes gegarandeerd!

7 thoughts on “Hoe jezelf ongeliefd te maken in de BDSM scene

 1. belle

  Hahahaha, en dan te bedenken dat er mensen rondlopen die bovenstaande echt doen en denken….. en het vervolgens gek vinden dat anderen maar niet naar ze luisteren…. lol

  ach ja… heerlijke post Marijke, ik heb weer vreselijk gelachen *pinkt lachtraantje weg*

  liefs van belle

  Reply
 2. Pascal

  Whahahaha XD

  Je kunt altijd nog stand up comedian worden als de BDSM scene je gaat vervelen! 😉
  Ik hou hier wel van!!! ^^

  Reply
 3. Maybe

  Hoe grappig beschreven ook, er zijn nog meer mogelijkheden. Hoewel het erg makkelijk is.. Blogje over hoe jezelf ongeliefd te maken op een bdsm forum kan ik je wel mee helpen? Hihi. 1. Stel kritische vragen. 2. Trek het heilige ‘BDSM is NIET ongezond, NIET!’ in twijfel of stel hier kritische vragen over. 3. Doe dingen als het hardop oneens zijn met mensen die het altijd met elkaar eens zijn – als zij tegelijk online zijn (das vragen om een negatieve kettingreactie en gaat dus sneller). 4. Weiger medeleven naar mensen die zich persoonlijk geraakt voelen door een algemene opmerking. 5. Beschrijf ook negatieve ervaringen met bdsm. 5. Doe kritische uitingen over de vermeende openheid of sociaalheid van de scene, bdsm zelf buiten beschouwing latende. Its that easy. Ruzie volgt in no time. Over the top gaan is niet eens nodig.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.