De bekende extremen.

Stel je eens voor… je zit in het vliegtuig op weg naar je vakantiebestemming. Het zonnetje schijnt door het raampje naar binnen, je hebt een fijn boek om te lezen en je reisgenoot zit naast jou een dutje te doen. Je voelt je heerlijk ontspannen, hebt zin in je vakantie, geen zorgen aan je hoofd. Ineens hoor je dan het toontje dat er een omroep vanuit de cockpit komt. “Dames en heren, dit is uw piloot. Mijn excuses dat ik u moet storen tijdens uw reis. Ik wil u allen vragen rustig te blijven. Er is geen enkele reden tot paniek. Ik herhaal: blijft u alstublieft rustig, er is geen reden tot paniek. Alles gaat prima, er is helemaal niets aan de hand. Geen paniek. Dank u.”. Bezorgd tuur je uit het raampje, checkt nog eens de vleugels van het vliegtuig. Wat zou er toch in hemelsnaam aan de hand zijn?

En stel je eens voor… je hebt je eerste date met een man die je via een kennis hebt leren kennen. Jullie hadden elkaar al wel eens gezien op een verjaardag, en hij kwam altijd op je over als een vriendelijke en interessante man. Je hebt zin in jullie date, het restaurant wat jullie uit hebben gezocht is sfeervol en hij ziet er aantrekkelijk uit. Aan tafel bestellen jullie wat te drinken, en dan kijkt hij je ineens wat serieuzer aan. “Ik wil je gewoon even laten weten dat ik geen crimineel ben. Ik heb nog nooit vrouwen stiekem op video opgenomen terwijl ik seks met ze had, ik verkoop ook niet achter hun rug om dvd’s met precies die beelden. Ik ben een doodnormale man, ik ben geen freak of perverseling. Ik wil dat even herhalen: ik ben geen misdadiger en geen perverseling. Ok?”. Met een ongemakkelijk gevoel knik je kort even en probeert stijfjes een glimlach op je gezicht te forceren. Hoe kom je hier zo snel mogelijk weg?

En stel je dan eens voor.. je hebt je aangemeld op een BDSM website. Je hoopt al een tijdje een leuke kinky partner te vinden, en deze site lijkt je wel wat. Je treft een leuk profiel, jullie interesses komen overeen en hij lijkt eigenlijk wel te zijn wat je zoekt! En dan ineens “maar ik doe het niet met kinderen. Pedofilie gaat me te ver, dat zou ik nooit doen. Volstrekt taboe!”.

Hm….

3 thoughts on “De bekende extremen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.