Romantiek in het NRC

http://digitaleeditie.nrc.nl/NH/2011/1/20110212___/5_18/index.html

Twee bekenden uit de scene hebben zich voor het NRC laten fotograferen, en zij heeft een stukje geschreven over waarom BDSM voor haar zo romantisch is. Het is echt een beetje ‘awwww, cuuuute’, dus daar moet je tegen kunnen, maar awwww! Cute!

9 reacties op “Romantiek in het NRC

  1. Johanna

    Zonder enige afbreuk aan het artikel en foto van Heleen en G-J te willen doen!! Ook de Volkskrant doet het leuk, dit weekend een A4 bijdrage over cuckolding al noemen ze het begrip cuckolding zelf niet. En een paar weken geleden een werkelijk indrukwekkende bijdrage over een domineesvrouw die aan haar man haar diepe wens naar onderdanigheid en SM durfde te vertellen en hoe zij daar nu samen – in de pastorie – inhoud aan geven!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.