SM bij de Vara

Iemand die ik via SamariuM een beetje ken heeft voor de Vara een interview gedaan over SM! Ik vind het een erg leuk filmpje, en ben echt super blij dat steeds meer ‘normale’, leuke en open mensen de media op zoeken. Volgens mij is dat een belangrijke stap voor de emancipatie van BDSM, dat we zichtbaar worden.Yay voor Saskia!

http://blikvoer.vara.nl/Onderwerp.aspx?id=551#

4 reacties op “SM bij de Vara

 1. karin

  Hoi marijke, ik ben journalist van tijdschrift Linda. en voor ons jubileumnummer op zoek naar stelletjes die aan sm doen. Het is de bedoeling dat ze op de foto gaan en eerlijk willen vertellen over hoe en waarom.
  Ik kwam via youtube (saskia bij Vara’s blikvoer) bij jou terecht. zou je mij kunnen helpen?
  groetjes
  karin
  06-30396239

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.