Hoe ik The Mother of All Evil trof in de nacht

In ons huis is er een bijna parallelle wereld waar ik geen kennis van heb: het computernetwerk. In de woonkamer staat een media-pc die ik nog niet aan kan zetten laat staan gebruiken, en met andere pc’s en laptops kun je weer allerlei andere shit op andere computers en ik snap er helemaal niets van. Wanneer Pipper muziek luistert doet hij dat via de boxen in de woonkamer of in de studiekamer, die kan hij via de computers besturen. Ik luister muziek met een koptelefoon in mijn pc gestoken omdat ik geen zin heb om te leren hoe alle computerdingen werken. Ik ben onmogelijk, ik weet het. Hoe dan ook: ik heb er geen kennis van.

Gisteravond laat kon ik niet slapen. Soms gebeurt dat, gaat mijn hoofd aan en wil het niet meer zomaar stoppen. Een mogelijkheid is om in bed te blijven liggen wachten, maar middenin de nacht kan ik nogal neerslachtig gaan denken dus vaak is dat ook niet de beste optie (voor je het weet zit ik te emo-en). Mijn oplossing is dan om op te staan en even wat anders te doen. Wat ik deed, ik besloot wat te internetten in de werkkamer. Nou, een geweldige post van Slettebak op Fetlife later voelde ik me al veel beter en (niet door haar post) flink slaperig, dus ik besluit weer naar bed te gaan. De lichtknop zit precies aan de verkeerde kant van de kamer wanneer je naar de slaapkamer wilt lopen, dus ik deed het licht uit en liep op de tast door de kamer, waarbij ik me per ongeluk toch stootte tegen het kastje waar de versterker op staat. In het donker liep ik door naar de slaapkamer, door de badkamer. Die zit tussen de werkkamer en de slaapkamer in. Het is een raar huis, what can I say. Hoe dan ook, daar sta ik in de donkere badkamer in het donkere huis midden in de nacht als ineens kei maar dan ook echt kei hard een gigantisch ruis-geluid door de werkkamer begint te schallen!

Weet je dat stukje uit The Ring waarbij het enge meisje uit de tv komt kruipen? En dat die tv’s dan vlak daarvoor zo’n ruis geluid maken? DAT geluid. Keihard. En in een donker huis met dat duivelse geluid is het licht van de versterker die aangesprongen is ook verrekte evil! Om te zeggen dat ik schrok is een understatement, en het scheelde weinig of ik had uitgeroepen “Pipper ren voor je leven het is de duivel de evil de monsters de geesten omgzz ze gaan ons halen!”. Gelukkig riep ik alleen heel hard “heeeeelp!” voor het tot me doordrong dat ik per ongeluk de versterker aan had gezet. Ik heb op alle knopjes op dat ding geramd tot het geluid stopte.

Echt, hoe ik mijn verjaardag heb afgesloten. Een slaapdronken Pipper die er niets van snapt en zo gedesoriënteerd is dat hij diagonaal de badkamer in komt snellen, een Marijke die een adrenalineshot heeft gehad waar je hart het van zou begeven en die zo in een deuk van de schrik to da max ligt dat ze dubbelgevouwen en letterlijk trillend en door de knieën zakkend staat te schateren, oh man.

Ik heb nog een kwartier liggen stuiteren van de schrik.

Fucking hell man. Ze zouden een soort beveiliging in moeten bouwen dat versterkers niet midden in de nacht zulke duivelse tonen uit mogen slaan! Echt, je zou er een hartaanval van krijgen! Goed dit is een veel te lang verhaal geworden over een veel te suf incident maar ik moest het even kwijt!

Pas op: youtubefilmpje bevat spoiler van The Ring

4 reacties op “Hoe ik The Mother of All Evil trof in de nacht

 1. kitten

  Whahaha, ik kwam niet meer bij! Tranen over mijn wangen van het lachen, ik zag het zó voor me! Of ja.. niet dus, want het was donker. Dank je voor het delen!! :*

  Reply
 2. Falco

  das een heel weirde manier om je nacht door te brengen, maar ja, levert wel leuke stukjes op :D. Net zo raar zijn mensjes die alleen kunnen slapen als er een tv aan is. Als je daar mee in bed ligt, en je wordt ‘s nachts wakker, kun je ook hele rare dingen meemaken, als vage nacht-tv je brein binnendringt terwijl je nog half ligt te slapen :).

  Reply
 3. Xenus

  Hahaha, zullen de buren ook wel gedacht hebben van WTF gebeurd daar nu weer !?!

  Heb zelf een keer gehad dat ik wakker werd, geluiden en gepraat hoorde in mijn slaapkamer waar ik in bed lag en vanuit mijn ooghoek twee figuren zag bewegen. Alleen had ik nog spierverlamming door de slaap en kon niet bewegen. Toen ik wat probeerde te roepen kwam er alleen maar (door de verlamming) wat zacht baby achtig gebrabbel en gekwijl uit mijn mond. Gelukkig bleek natuurlijk dat het allemaal een soort half slaap half wakker toestand was en die personen dus niet echt waren.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.