Is SM legaal?

Nou, het is niet niet legaal…. Maar helaas zit dit te ingewikkeld in elkaar om met een simpele ‘ja’ of ‘nee’ te antwoorden.

Kersenbloesem heeft in meerdere delen beschreven welke positie BDSM heeft in het Nederlands recht, waarvoor ik haar wil bedanken. Het is aan te raden deze teksten te lezen, zodat je weet wat jouw juridische positie is als BDSM-er.

Deel 1: http://marijkespraktijken.nl/bdsm/nederlands-recht-bdsm-1/
Deel 1 aanvulling: http://marijkespraktijken.nl/bdsm/nederlands-recht-en-bdsm-1-aanvulling/
Deel 2: http://marijkespraktijken.nl/bdsm/nederlands-recht-bdsm-2/
Deel 3: http://marijkespraktijken.nl/bdsm/nederlands-recht-bdsm-3/

2 reacties op “Is SM legaal?

  1. anaatje

    ik wil nooit meer een vrouw die niet van BdSm houd, Ik mis het als of er iets is geamputeerd. Jammer is dat vrouwen in Afrikaanse landen er nog niet veel van bakken, maar er begint omslag in te komen. tevens een verzoek aan de porno industrie, betrek meer zwarte dames in de BdSm. en eerlijk, ik vind het onwijs geil als een donkere vrouw mijn blanke ballen flink onderhanden neemt. bij mij is het ook begonnen toen ik onbekend was met sm en bdsm. Mijn toenmalige vriendinnetje was haar tijd ver vooruit, voordat we sex hadden wilde zij eerst wat spelen wat meestal over ging in een pijnlijk maar opwindend spel. op een dag trok ze haar pantykous uit en knoopte zei mijn ballen strak, mag ik in je ballen knijpen vroeg ze. ik weet nog hoe ik onwennig en afkeurend tegenstribbelde. vandaag de dag zou ik niets anders willen. BdSm, als je relatie je niet meer geeft wat je wilt, of mag natuurlijk ook eerder. het geeft je sexleven een exstra update. er zijn genoeg gratis en betaalde video’s te vinden op internet. maar hoe dan ook, probeer er samen van te genieten.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.