Seks. Makkelijker kunnen we het niet maken…

Mijn goede vriendin Bee is zo iemand die niet haar tijd verdoet op het internet. Positief natuurlijk, ze heeft betere dingen te doen, maar het zorgt er wel voor dat veel van de grappen die ik (en andere vrienden) maken totaal langs haar heen gaan. “I can has a happy” zeg ik dan, en dan denkt zij dat dat gewoon is hoe ik praat! Een hele vakantie maken we voortdurend “that’s what she said” grappen en aan het eind bleek dat zij dacht dat we bedoelden dat iemand dat inderdaad had gezegd. Op zichzelf zorgt dat natuurlijk weer voor hilarische situaties, en mijn grappen lijken een stuk origineler als je niet weet dat ze al honderd keer langskwamen op 9gag ;).

Ik verdoe mijn tijd namelijk wel op onzin-sites als skoften, efukt, 9gag en failblog. En als ik dan toch op de Confession Bear toer ben, ik heb alle seizoenen van Gossip Girl gezien en kan Sheldon Cooper quoten. Door mijn liefde voor minder high-class vormen van entertainment kwam ik het volgende tegen.

Gender, geslacht en geaardheid zijn ingewikkelde begrippen. We groeien op met het idee dat mannen met een penis vallen op vrouwen, vrouwen met een vagina vallen op mannen en verder heb je ingewikkelde afwijkende situaties waar je dan les over krijgt op school. Het wordt verwarrend, mannen die op mannen vallen ervaren we als vrouwelijk, mensen met een vagina die Tom heten brengen ons van ons stuk en gooi er nog wat geslachtsoperaties tegenaan en het wordt helemaal een zootje in onze mooie man-vrouw hokjes.

Klik op de vrolijke genderbread man hierboven om hem te vergroten. Dus om de vraag van de dino te beantwoorden: het kan allemaal! Eigenlijk hartstikke simpel: Je kunt een mens met een penis zijn die zich identificeert als lesbienne die een relatie heeft met een man met borsten die Boris heet terwijl er in je paspoort een dikke M prijkt. Awesome.

Seksualiteit. Simpeler kunnen we het niet maken. Wel leuker :D.

2 reacties op “Seks. Makkelijker kunnen we het niet maken…

  1. Daniƫlle

    Je vergeet Reddit, waar de Genderbread oorspronkelijk vandaan is komt. Ik vind het altijd een fijn hulpmiddel om dingen mee uit te leggen, iedereen snapt gelijk veel beter hoe de vork in de steel zit.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.