Good Guys

Good Guys zijn de mannen die vinden dat ze recht hebben op het lichaam van vrouwen. Zij doen immers wat ze moeten doen om dat te verdienen, ze zijn aardig, bieden vriendschap, zijn good guys! Dus dat zou beloond moeten worden met seks! Wanneer die seks vervolgens uitblijft, bijvoorbeeld omdat ze geen vrouwen tegenkomen die seks met hun willen, raken deze mannen boos en gefrustreerd. Het is heel manipulatief, dergelijke mannen doen alsof ze vrienden willen zijn, houden de schijn op dat het ze om jouw vriendschap te doen is, maar wanneer je als vrouw vervolgens niet ‘inziet’ dat dergelijke vriendelijkheid nooit gratis komt worden ze boos. “Ik deed alsof ik vriendschap wilde, en toen wilde jij een vriendschap met mij! Ik ben gefriendzoned! Good guys finish last!”.

Als cultuur creëren we dit probleem. We houden met elkaar de gedachte in stand dat mannen agressief en seksueel zijn, en dat vrouwen de grenzen moeten bewaken. We accepteren seksuele intimidatie en verbaal geweld want “boys will be boys” en vertellen vrouwen dat ze het als compliment moeten zien wanneer hun lichamelijke integriteit aangetast wordt. We vertellen dat vrouwen een ‘cocktease’ zijn als ze niet kiezen tussen volledige kuisheid of gebruiksvoorwerp worden (“ze had hem al wel gepijpt, ja dan weet je toch wat er komt”). Wij creëren dit.

De video van Laci Green is trouwens “adult content” gemarkeerd want anti-feministen lopen met haar te kloten. De rauwe video van Elliot Rodger vind je all over teh youtubes, maar Laci die in heldere woorden uitlegt wat het probleem is vindt men blijkbaar “adult”.

8 reacties op “Good Guys

 1. Maybe

  Vandaag vind ik jou echt zo cool. Don’t get used to it too much 😀 maaarreeee dit vond ik al de hele tijd! En jij hebt t even fucking goed verwoord. Waarvoor dank!

  Reply
 2. Anonymous

  al die voorbeelden van geweld ed. natuurlijke mannen doen dat niet hoor. Die mannen moeten wel heel veel onzin zijn wijsgemaakt en diep van natuurlijke roots zijn weggeraakt. Men you rock, laat je deze onzin niet wijsmaken en you have the hearts of humanity in you!!

  Reply
   1. Anonymous

    Gezegde: ‘To act gay’
    Uitleg: A man acting in a way that can be concieved weak. Having emotion or doing acts that are too cute, nuanced or connecting.
    Example: A man hugging another man to show his appreciation and affection

    Ja dit is fette onzin, maja als de halve wereld de religie van de sterke man aanhangt wat moet je dan? Dit vind ik dus onnatuurlijk…

    De man hierboven had een therapeutische liefdevolle band of liefdevolle sex nodig. Hij zegt het bijna letterlijk.. Ja inderdaad als men een zulk bijzonder geloof aanhangt, moet je niet raar opkijken dat hier en daar wat mannen ontploffen. Ontploffing in de vorm van delicten plegen of suicide is de weg die verbonden is aan deze religie.

    Reply
    1. Anonymous

     Alleen hele ernstige statistieken , dit soort voorbeeld ed lokken nog een reactie uit. Als je komt met kleinere voorbeelden worden deze menselijke rechten van mannen zeer snel weggewuifd. Inclusief door de mannen zelf.

     Nu lees je dit Marijke of andere lezer, schrik je even en morgen is het weer vergeten.

     De vrouwen zijn al flink losgemaakt van allerlei religieuze fantasieen, de mannen helaas nog niet. Zelfs feministen lijken dit nog maar weinig door te hebben. De tijd waarbij deze verhalen nodig waren voor oorlog zijn allang voorbij…

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.