Ik heb een boek geschreven!

Voor de één is kink een leuk avontuur voor in de slaapkamer, de ander ziet het als levensstijl en is er iedere dag mee bezig. SM In het Echt is hét must read-boek voor iedereen met interesse in bdsm. In heldere taal en doorspekt met voorbeelden en ervaringen uit de praktijk komen alle onderwerpen aan bod die relevant zijn voor kinksters. Hoe begin ik met bdsm? Waar vind ik een partner? Pas ik wel in die wereld? Hoe vertel ik over mijn sm-wensen? Is er iets mis met mij? Hoe pak ik een sm-spel eigenlijk aan?

Natya Bouman en Marijke Vonk zijn allebei meer dan tien jaar actief in de sm-wereld. Ze schrijven over bdsm, doen aan sm en geven les over allerlei onderwerpen rondom seksuele voorkeuren. Hun enthousiasme, hun openhartigheid en hun gedegen kennis maken van SM In Het Echt een warme, inspirerende en onderbouwde introductie in de kinky vormen van liefde en seksualiteit.

SM In Het Echt

4 reacties op “Ik heb een boek geschreven!

 1. Joep Timmer

  Hallo Marijke, leuk bericht dat je een boek geschreven hebt.
  Vind je het goed / leuk als ik dar bericht plaats in de Facebook-groep ‘Vrije liefde’?
  Meer info over de achtergrond van deze groep vind je op de Facebook-pagina met dezelfde naam en uiteraard in de groep (maar dat is grotendeels alleen zichtbaar voor leden).
  Met vriendelijke groet,
  Joep Timmer

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.