Dag van de Betaalde Liefde

prouddemonstratieOmdat sekswerk tof is, dat is de reden die de sekswerkers van Proud geven om op 15 februari 2016 de Dag van de Betaalde Liefde te gaan vieren. Wie mij op mijn Engelse blog gevolgd heeft weet misschien wel dat ik betrokken ben geweest bij Sekswerk Nederland, een organisatie die de rechten van sekswerkers in Nederland wil verbeteren. Onlangs hebben we ons compleet aangesloten bij Proud. De twee sekswerkers van SWN (Hella en Yvette) bij de belangenorganisatie zelf, en ik, als psycholoog, ga binnenkort kennismaken met SeksWerk Expertise. SWexpertise bestaat uit wetenschappers, activisten en anderen die op de een of andere manier veel van sekswerk af weten. Ontzettend toffe ontwikkelingen dus!

proudProud is gaaf. Heel erg gaaf. Ik kan jullie aanraden in ieder geval op hun website te kijken, daar staat al zo veel informatie. En daarnaast gaan ze dus On Tour! Ben je zelf sekswerker en wil je mee? Vooral doen: hier is de Facebook event.

Een reactie op “Dag van de Betaalde Liefde

  1. Pingback: 15 februari, de dag van de sekswerker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.