Kinksters Gezocht!

Edit (22/2/16): Ik heb meer dan genoeg aanmeldingen, echt super hoe veel van jullie willen helpen :). Je hoeft dus niet meer te reageren.

Sinds terugkomst in Nederland ben ik met mijn neus in de boter gevallen: ik ga binnen Forta Opleidingen Rotterdam een online cursus opzetten voor hulpverleners – over BDSM! Tegen een kleine (!) vergoeding kunnen huisartsen, psychologen, seksuologen, relatietherapeuten en andere hulpverleners in drie weken kennis op doen van kink. Een lage vergoeding zodat we veel mensen bereiken, maar wel geaccrediteerd! Studenten mogen trouwens voor de helft mee doen, super cool. De cursus zal bestaan uit colleges en leesmateriaal en dergelijke, maar eigenlijk vind ik het nog het belangrijkste dat cursisten kennis maken met SM-ers zelf.

Om die reden zoek ik kinksters die voor deze cursus geïnterviewd willen worden. Samen met mijn camerapersoon kom ik naar je toe (of jij komt naar ons) en ik ga je vragen over hoe je SM beleeft, of je wel eens problemen hebt ervaren met SM, wat je belangrijk vindt dat hulpverleners weten en wat je verder nog wilt vertellen. Mijn camerapersoon zal de opnames editen, maar ik ben daar nauw bij betrokken. Ik vind het belangrijk om SM-ers als echte personen in beeld te brengen, niet alleen een concept waar je wel eens op tv van hoort. Daarnaast heb ik speciale interesse in kinksters die ervaring hebben met hulpverlening, of wel eens problemen hebben ervaren met SM. Als psycholoog kom ik bijvoorbeeld mensen tegen die grensoverschrijdingen mee hebben gemaakt, wiens stemmingsproblemen verergeren door kink of bij wie de SM in de relatie niet meer loopt (met alle relatieproblemen van dien). Dat soort issues zullen mijn collega’s ook tegenkomen bij hun kinky cliënten, en ik wil ze daar graag op voorbereiden zodat ze betere hulp kunnen bieden.

Je mag onherkenbaar in beeld, maar het liefst interview ik natuurlijk mensen die hun gezicht willen laten zien. De video’s zijn alleen beschikbaar voor mensen die mee doen aan de cursus, maar ik kan niet garanderen dat ze nergens anders terecht komen.

Jouw reiskosten worden uiteraard vergoed. We willen half/eind maart gaan opnemen.

Wil je mee doen? Stuur me een mailtje op m.vonk@fortagroep.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.