Alles mis met 50 shades of grey

Laat ik beginnen met toegeven dat ik de 50 Shades of Grey film ontzettend leuk vond. Ik bedoel sure, het is geen compleet geloofwaardige BDSM-regels gehoorzamende veiligverstandigvrijwillig representatie van echte kink. Maar daar is het dan ook een film voor – films zijn niet bedoelt als documentaires, ze zijn bedoelt als vermaak. En ik vond 50 Shades vermakelijk! Daarnaast was ik nog best te spreken over consent in de film, maar dat mogen jullie in het Engels lezen.

Deze YouTube video deed me echter erg lachen :D.

Een reactie op “Alles mis met 50 shades of grey

 1. duco

  Ik schiet altijd weg in verlegenheid, dan klap ik helemaal dicht en sta ik aan de grond genageld, ik heb alles wat er overal word gezegd en gedaan.
  Maar soms het is het net alsof ik geen controle heb,
  zoals iemand met een spastische hand of been maar
  dat heb ik sexueel.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.