Workshop: BDSM voor beginners

Deze workshop bdsm voor beginners wordt niet door mij gegeven, maar door Maaike en Rick. Ik ken ze beide persoonlijk en het zijn super leuke mensen, daarnaast organiseren ze het bij/vanuit Laced Up en die zijn ook al zo tof, dus ik kan deze workshop helemaal aanraden :).

BDSM for UUP Beginners
Laced-Up Boutique, Korte Jansstraat 8, Utrecht
3 April, 14:00- 16:30

In dit twee uur durende seminar zullen Rick en Maaike je alles leren wat je nodig hebt om bekend raken met de wereld van BDSM. Ze vertellen over verschillende technieken, emotionele en lichamelijke veiligheid, wat wel en wat niet te doen in bepaalde situaties. Uiteraard is er meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen! 😉

Deze bijeenkomst wordt gehouden om mensen wegwijs te maken in BDSM. Een bijdrage van ongeveer tien euro wordt erg gewaardeerd, zodat de kosten gedekt kunnen worden.

Hier kun je je inschrijven!

One thought on “Workshop: BDSM voor beginners

  1. Meester Tiemo

    Altijd een goede zaak dat er aandacht is voor mensen die met SM willen beginnen. Vooral vrouwen die het eens willen doen voor een eerste keer zijn een kwetsbare groep. Ik hoor nog teveel foute en rare verhalen van vrouwen die een afspraak hadden gemaakt met een meester die ze via internet hadden leren kennen. Dan bleek in het echt dat de man 100x minder ervaring had dan hij zei te hebben, was het iemand die alleen maar dat wilde doen wat hij zelf leuk vond om te doen, en had hij geen oog voor wat de vrouw wilde (en vooral : wat zij niet wilde !!).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.