Workshop: BDSM voor beginners

bdsm voor beginnersDeze workshop bdsm voor beginners wordt niet door mij gegeven, maar door Maaike en Rick. Ik ken ze beide persoonlijk en het zijn super leuke mensen, daarnaast organiseren ze het bij/vanuit Laced Up en die zijn ook al zo tof, dus ik kan deze workshop helemaal aanraden :).

BDSM for UUP Beginners
Laced-Up Boutique, Korte Jansstraat 8, Utrecht
3 April, 14:00- 16:30

In dit twee uur durende seminar zullen Rick en Maaike je alles leren wat je nodig hebt om bekend raken met de wereld van BDSM. Ze vertellen over verschillende technieken, emotionele en lichamelijke veiligheid, wat wel en wat niet te doen in bepaalde situaties. Uiteraard is er meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen! ūüėČ

Deze bijeenkomst wordt gehouden om mensen wegwijs te maken in BDSM. Een bijdrage van ongeveer tien euro wordt erg gewaardeerd, zodat de kosten gedekt kunnen worden.

Hier kun je je inschrijven!

2 thoughts on “Workshop: BDSM voor beginners

  1. Jody

    I think you finished a couple of reasonably fascinating points. Not excessively many persons would truly engage into consideration this the way you just did. I’m truly impressed that near’s a lot regarding this subject that has been bare and you did it hence apraporiptely, with accordingly by far grade. Top-notch one, express gratitude you.

    Reply
  2. http://www./

    Quero barabeniz√ɬ°-los pela disponibiliza√ɬß√ɬ£o de seriados antigos que fizeram a alegria de muitos h√ɬ° algum tempo atr√ɬ°s. Tenho interesses em v√ɬ°rios seriados. Come√ɬßaria pelo “A deusa de joba” e “Os tambores de fu-manchu”. De j√ɬ°, agrade√ɬßo. Monte

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.