Blast From The Past

Whoa weten jullie nog dat ik een keer wat vlogs had gemaakt? Ik woonde destijds in een anti-kraak woning in Den Bosch met práchtig behang (het hing er al, niet mijn keuze). Het regelmatig opnemen van vlogs heb ik daarna maar weer op gegeven, video editing is echt een vak en ik had er eigenlijk helemaal geen tijd voor om dat allemaal te leren. De video’s heb ik echter online laten staan. Super gek om jezelf terug te zien! Alweer vier jaar geleden, ongelooflijk.

Ondertussen heb ik vanuit mijn nieuwe werk een online cursus over SM in elkaar gezet en zelfs een online college over de nieuwe versie van de DSM: de DSM5. Voor die projecten had ik mijn eigen camera crew met mensen die weten wat ze doen, dus de kwaliteit is er allemaal beslist op vooruit gegaan. Toch heeft het wel wat om zelf aan te klooien.

3 thoughts on “Blast From The Past

 1. PaulV

  De laatste keer dat wij elkaar in het echt hebben gezien was volgens mij tijdens de housewarming voor die woning. 😐

  Reply
 2. ruben

  Het enige verschil is dat SM-ers meer bezig zijn mt seks en voor de rest niets. begrijp ik van je. Vehelderend. Het is wel op mij van toepassing, hoewel ik wel een therapeut zoek om mijn verleden en mijn teleurstellingen (los van seks) mee te bespreken. Ik ben nog wel een beetje op zoek naar antwoorden, omdat ik op het punt sta iets vergaands te doen.

  Reply
 3. Wim

  Mevr. Vonk

  Ik ben Wim ben incontinent en draag nog dag en nacht luiers . Ben op zoek naar een meid of vrouw om luiersex te hebben . Jullie kunnen contact met mij opnemen op het nr +32 486 25 00 27. Alvast bedankt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.