April ’17: SM In De Praktijk

Zo’n 10% van de mensen houdt zich bezig met een vorm van SM. Toch weten hulpverleners vaak maar weinig over deze seksuele voorkeur.¬†Onderzoek toont aan dat SM’ers hun voorkeur vaak geheim houden voor hun zorgverleners. Dit doen ze ook wanneer hun problemen te maken hebben met hun SM-voorkeur.

In de online cursus SM in de Praktijk word je als hulpverlener bekend gemaakt met wetenschappelijke kennis op het gebied van SM. Door video-opnames en een interactief webinar hoor je de ervaringen van Nederlandse SM’ers zelf. Ook gaan we in op de praktijk:¬†hoe pak je het aan wanneer een SM’er met problemen zich bij je meldt?

Inhoud SM In De Praktijk

  • Interviews met Nederlandse SM’ers
  • Online colleges van psychologen, seksuologen en wetenschappers
  • Interactieve webinars met docent en SM’er
  • Volledig online te volgen

De cursus is bedoeld voor zorgverleners.

Een reactie op “April ’17: SM In De Praktijk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.