Event: Space Program

Vorig jaar vond het eerste GO WILD festival plaats: een soort kleinschalig Burning Man event voor kinksters. Ik was er bij en erg onder de indruk. Met slechts een paar tientallen aanwezigen was er een koffiehoek met goede (!) koffie, een cocktailbar, een knuffelfort met bibliotheek en talloze events. De organisator van GO WILD, Dog_Paul_Anka, had de event-smaak te pakken en heeft sindsdien al GO WILD feesten georganiseerd en start binnenkort met haar nieuwe project: Space Program. Het gaat dan om events die ruimte bieden aan specifieke doelgroepen. Ik heb zo’n vermoeden dat dit de komende jaren één van de grote namen gaat worden.

Binnenkort vindt de eerste event vanuit Space Program plaats! De aankondiging vind je onder de link:

AANKONDIGING SPACE PROGRAM

Dit Space Program event is gericht op vrouwen, meisjes, femmes, butches, bois, genderanarchisten, genderlozen en genderqueers – mensen die kort samengevat niet als man door het leven gaan. We geloven dat bepaalde onderwerpen vrijer besproken kunnen worden als er geen sprake is van een dwingende ‘male gaze’. We hopen dat er ‘girl magic’ zal ontstaan: een gevoel van vrijheid, acceptatie, verbondenheid en behulpzaamheid dat uniek is voor niet-mannen onder elkaar.

Tijdens iedere ronde zijn er twee activiteiten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast is er ruimte om ervoor te kiezen niet mee te doen en bijvoorbeeld alleen toe te kijken, iets te lezen of te knutselen. Je kunt hier meepraten over het event en vertellen wat je graag op het programma zou willen zien.

Voorlopig programma:
Inloop tussen 10:30 en 11:00
11:00 Opening met uitleg over de dag
11:30 – 12:30 Lunch en presentatie Hitching Bitches Holland
12:30 – 14:00 Eerste ronde: rope jam met focus op borstbondage / body parts show ‘n’ tell
14:30 – 15:00 Koffie / theepauze
15:00 – 16:30 Tweede ronde: workshop needleplay / workshop energyplay
16:30 – 17:00 Koffie / theepauze
17:00 – 18:30 Derde ronde: workshop feel your self(ie) /
18:30 – 20:30 Diner en discussie over toekomstige events
20:30 – 21:00 Tijd om om te kleden
21:00 – laat Speelfeest

Doorlopende activiteiten: pornografisch knutselen, kinky mediatheek, nail art station, weggeefwinkel

Eten & drinken:
Zijn inbegrepen in de prijs. Als je een dieet volgt of bijvoorbeeld veganist bent, horen we dit graag zodat we kunnen zorgen dat ook jij lekker mee kunt eten.

OV, carpool & overnachten
Overnachten op de locatie is mogelijk, wel zelf luchtbed etc. meenemen. Hou er rekening mee dat het pas stil wordt als het speelfeest is afgelopen. OV info krijg je per mail na aanmelding. Carpooltopics kun je openen in de Space Program groep

Meenemen:
Breng een kussen mee om op te zitten. Voor matten wordt gezorgd.

Verder vragen we je om iets mee te nemen voor de weggeefwinkel. Iedereen heeft vast wel iets in huis liggen dat ze niet meer willen, maar wat wellicht iemand nog blij kan maken. Dit mag van alles zijn: kleding of schoenen die je nooit draagt, boeken die je niet (nog eens) gaat lezen, een zweep die al een jaar ongebruikt in de kast ligt, wol waar je toch niet meer mee gaat breien, de broodbakmachine die je van je schoonmoeder kreeg, parfum dat niet echt bij je past. We gaan deze spullen verzamelen en uitstallen en hopelijk worden ze meegenomen door iemand die er wel iets aan heeft. Zo niet komen ze in de volgende incarnatie van de weggeefwinkel terecht, bij een nieuwe SPACE of bijvoorbeeld het GO WILD festival.

Aanmelden:
Je kunt je vanaf nu aanmelden voor dit event door een email te sturen naar dpa@spaceprogram.nl. Vermeld in de email je fetlife nickname, je roepnaam (mag je nickname zijn) en vertel kort iets over jezelf zodat we een idee hebben van de groepssamenstelling. Je aanmelding wordt definitief nadat je bevestiging hebt ontvangen per email.

Leave a Reply

Your email address will not be published.