Sushi Baby! Een speed-meet munch voor Newbies

Het nadeel van BDSM munches en andere meetings is dat het soms lastig is om nieuwe mensen te leren kennen. Als nieuweling sta je soms wat afwachtend aan de zijlijn, terwijl je als vaste munch bezoeker juist zo in je eigen groepje vast kunt blijven hangen. Deze munch is echter bijzonder geschikt voor iedereen die eens wat nieuwe mensen in de BDSM wereld wil leren kennen.

Bij Sushi Baby wissel je na iedere gang van plaats, zodat je niet de hele avond naast dezelfde mensen komt te zitten. De naamkaartjes en stoelendans worden geregeld, jullie hoeven enkel te genieten van de heerlijke sushi (omnomnom) en na ongeveer elk half uur weer even je nieuwe plaats te zoeken. Wees er dus vooral bij als je van sushi houdt en graag SM-ers leert kennen.

De naam Sushi Baby heeft te maken met het all you can eat karakter van de meeting: aan het einde van de avond heb je een bolle buik van alle heerlijke sushi!

Doelgroep

De Sushi Baby munch is voor iedereen die graag andere BDSM-ers wil leren kennen. Je bent welkom wanneer je helemaal nieuw bent en nog nooit iets met BDSM hebt gedaan, of als je al jaren actief bent. De munch is niet bedoelt om te daten, maar wel om nieuwe mensen te leren kennen. Sommige van de bezoekers zijn single, anderen hebben al een relatie, en iedereen kan met iedereen praten.

Let op: deze munch vindt plaats op een openbare plek. Spannende kleding of kinky gedrag wordt absoluut niet getolereerd.

De Feiten

Locatie: Shabu Shabu Amersfoort
Datum: Zaterdag 28 april, 2018
Tijd: 19.00
Prijs: Je eigen eten en drinken
Fetlife event: https://fetlife.com/events/649303
Aanmelden: zet jezelf op ‘going’ bij de Fetlife event
Website: https://www.shabushabu.nl/sushi-restaurant-amersfoo…

Shabu Shabu bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Bij binnenkomt vraag je naar de Sushi Meeting, het personeel weet om welk groepje het gaat.

Een reactie op “Sushi Baby! Een speed-meet munch voor Newbies

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.