Oh mijn hemel, je hebt SM ontdekt en het is helemaal geweldig! Een gevoel van thuiskomen, alles wat je leest is fascinerend, je fantasie draait over-uren en omg, je hebt laatst je eerste spel gespeeld en het was he-le-maal de BOM! Je wilt meer! Je wilt het nu! Je wilt alles! Het gaat niet snel genoeg! Ren rond met flapperende armen!

Misschien weet je nog wel hoe het was in de puberteit, toen je belachelijk verliefd was op Nick Carter of die ene jongen uit je klas. Je probeert je aandacht bij wiskunde te houden terwijl het meisje naast je een strak shirt draagt (boobies!) en bleef te laat op om porno te kijken. In de puberteit is het normaal dat je een wandelende bonk hormonen bent, maar wanneer mensen er later in hun leven achter komen dat ze iets met SM hebben lijken ze weer even 16 te worden!

Het wordt ook wel ‘subbiekoorts’ genoemd, dat je als sub een rupsjenooitgenoeg wordt en alles zo snel mogelijk wilt ervaren. Mensen met een dominante voorkeur maken dit ook mee, SM is ineens je grootste fascinatie en je kunt nergens anders aan denken! Wanneer mensen een passie hebben in hun leven (trouwen, politiek activisme, kinderen, vegetarisme, SM) kunnen ze er soms niet over op houden. Irritant voor de mensen om hen heen, maar verder niet schadelijk.

3 reacties op “BDSM puberteit

 1. Meisje A

  Eindelijk begrijpen wat mijn D en ik al een jaar ervaren… Zo verhelderend om alles hier terug te lezen. Al een jaar zijn we vaak niet in staat om ‘verstandige’ beslissingen te nemen. We raken onze sleutels kwijt als we bij elkaar zijn, nemen grotere risico’s dan goed voor ons is, vergeten volledig de tijd en verliezen ons in uren appen, vaak met enorm slaaptekort als gevolg. Omdat onze Dom/sub relatie langzaam ontwikkeld is, en we nu pas begrijpen wat het is wat ons zo fascineert in elkaar, begrepen we voorheen niet wat ons gebeurde als we samen in subspace beland waren. Nadat we een moment bij elkaar waren geweest waarbij ik trillende benen had, m’n adem me ontnomen werd, nauwelijks een woord kon uitbrengen doordat m’n stem het niet meer deed, kon ik dagen van slag zijn. Ik wist niet wat ik voelde. Onze momenten samen waren door omstandigheden erg beperkt, dus we konden nooit lang genoeg bij elkaar zijn om na een heftige ervaring weer volledig tot rust te komen, met als gevolg dat we beiden dagenlang door stuiterden. Mijn hoofd maakte overuren om een momentje te bedenken waarop we samen konden zijn, en als het zo ver was, bleek dat eigenlijk nooit afdoende. Langzaam realiseerden we dat we ons prettig voelden in de Dom/sub verhouding. We ervoeren het beiden wat het met ons deed, maar konden het niet helemaal plaatsen. Door deze site zijn heel veel puzzelstukjes op de juiste plek terecht gekomen: dank daarvoor! We werden collega’s, al snel vrienden, jaren later voelden we ons seksueel tot elkaar aangetrokken, we werden verliefd, en uiteindelijk elkaars Dom en sub terwijl het ons lukt om alle relaties die we opgebouwd hadden in stand te houden. Magisch.

  Reply
  1. Lethar

   Wauw,.. niet alleen het feit dat ik nu weet waarom ik zo kan stuiteren… maar ook het verhaal van “Meisje A” , daar zit ik nu midden in. Collega’s sinds 5 jaar, vrienden sinds die tijd. en nu samen ontdekken,.. ik al iets meer dan zij, maar met dit artikel valt een hoop op zijn plaats. Mijn dank voor beiden! veel liefs!

   Reply
   1. Anja

    Zo herkenbaar!

    Dank voor je uitvoerige en menselijke site, Marijke. Verhelderend. Het helpt me erg om zaken in het juiste perspectief te plaatsen.
    Ik ben altijd al masochistisch geweest, van klein kind af aan. Ik noem mezelf nu sub en heb sinds een half jaar een D/s relatie met een lieve man. Lucky me :-). Juist daarom zo fijn om opnieuw jouw informatie te lezen. Want inderdaad: ik ben momenteel subje Nooitgenoeg.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.