Veel mensen, niet alleen SM-ers, vinden het leuk om met bondage te spelen. Het kan best opwindend zijn om door je vriendin met fluffy boeien aan het bed geketend te worden, waarna zij haar heerlijk gang met jou kan gaan! Om je bezig te houden met bondage hoef je zeker geen dure spullen aan te schaffen, sjaaltjes of riemen of andere dingen die je in huis hebt liggen zijn voldoende.

Hoe maak je de ander los?

De belangrijkste vraag bij bondage is: hoe maak ik dit weer los? Misschien ben je er niet zo mee bezig wanneer je spannende seks aan het hebben bent en de boel wat kinky wilt maken door je vriendin met haar panty vast te zetten. Maar uiteindelijk moet ze weer los, misschien zelfs heel snel. Er kan vanalles gebeuren, misschien staat ineens je moeder aan de deur of belt een vriendin met een dringende zaak. Het kan ook gebeuren dat de bondage pijn gaat doen. Te strakke bondages kunnen je lichaam beschadigen, en soms besluit je lijf plotsklaps dat het genoeg is. Zorg dus dat je weet hoe je iemand weer vrij krijgt vóór je diegene vast zet.

Als je speelt met touw, sjaaltjes, panty’s en dergelijke is het zinnig om een verbandschaar of rescue hook in de buurt te hebben liggen. Een schaar is niet handig, want voor je het weet knip je in je geliefde! Zo duur is een verbandschaar of rescue hook niet, dus schaf er eentje aan.

Touwbondage

Als de experimenten met sjaals en boeien je bevallen, kun je ervoor kiezen om je te gaan verdiepen in touwbondages. Het leuke hiervan is dat het ontzettend flexibel is, je kunt er bijna alles mee doen wat je kunt bedenken! Daarnaast kan touw je helpen om de boel daadwerkelijk vast te zetten, is het makkelijker los te halen dan dingen als een nylon kous, en je kunt er ook nog eens je creatieve ei in kwijt.

Benieuwd welk touw je het best kunt kopen? Hier lees je er meer over.

4 reacties op “Bondage

 1. Shawn

  Ik gebruik me stropdas om beiden handen aan me bed vast te zetten (ik heb zo’n hogere stale rand)
  Ze vind het erg kinky en de stropdas is zacht voor haar polsen, al ben ik wel opzoek naar handboeien

  Reply
 2. Willemijn

  Touwbondages, je creatieve ei kwijt kunnen? Als ik dat wil, ga ik wel bij de padvinderij hoor! Denk niet dat m’n vriend het opwindend vindt als ik me helemaal verlies in het technische aspect van knopen leggen .. haha

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.