Het gebeurt regelmatig dat journalisten contact met me op nemen voor een artikel of tv-programma over psychologie of seksuologie, en meestal ben ik best bereid daar aan mee te werken. Voor zulke verzoeken kun je contact met me op nemen op marijkevonk apestaartje gmail.com. Overdag ben ik meestal druk met cliënten zien of les geven. Ik begrijp dat journalisten op een iets ander tempo werken en het liefst over 10 minuten al een interview willen, maar voor verzoeken voor diezelfde dag hoef je me niet te benaderen. Als het over een week kan, dan valt er wellicht iets te plannen.

Ik vind het erg leuk om lezingen te geven! Zo sprak ik regelmatig voor het SPS-NIP, heb een lezing gegeven voor de ESSM en ook de NVVS heeft mijn lezingen geaccrediteerd. Voor de actuele accreditatiepunten van de cursussen die ik geef kun je naar de opleidingen pagina gaan.

Wil je graag dat ik bij je event kom spreken? Mail gerust even. Voor studentenorganisaties, belangenorganisaties en andere sympathieke groepen met beperkt budget kan ik flexibel zijn in mijn prijs.

Zoek je een hulpverlener? Klik dan hier.