Het internet staat vol bijzondere en interessante websites. De links die je hier vindt zijn verwijzingen naar sites die ik zelf erg goed vind. Dat betekent niet dat ik het altijd helemaal eens ben met alles wat er geschreven staat, maar wel dat ik ze de moeite van het lezen waard vind.

Wanneer je op zoek bent naar een sociale netwerksite om andere SMers te leren kennen, aan discussies deel te nemen en events te vinden kan ik je Fetlife aanraden. Het is een beetje als Facebook, maar dan voor kinksters. Je kunt genoeg kritiek hebben op Fetlife, ze zijn zeker niet perfect, maar het is op dit moment de meest actieve website op dit gebied.

Engelse blogs:

Maggie McNeill is een sekswerker en schrijft al jaren over de realiteit van prostitutie. Soms heeft ze het over haar persoonlijke ervaringen, vaak ook over de mythes rondom sekswerk en de discriminatie en vervolging van prostituees.

Tits and Sass is een blog voor en door sekswerkers. Ze zijn geweldig. Super scherp, altijd gebaseerd op feiten en doorspekt met persoonlijke ervaringen (alle auteurs zijn zelf prostituee).

Nederlandse blogs:

Hella Doet Seks is de blog van Hella Dee, sekswerker en vrijwilliger bij Proud. Een paar van haar beste posts zijn onder andere deze introductie tot het sekswerkdebat met super veel references en deĀ post over haar klanten.

Hoe Zondares het al zo lang vol houdt om regelmatig haar blog bij te houden is me een raadsel, maar het lukt haar toch. Eigenlijk heeft ze te veel super goede posts, dus ga het gewoon lezen. Ze is zelf prostituee en houdt daarnaast de ontwikkelingen in Nederland nauwlettend in de gaten.

Felicia Anna bestaat niet, zeggen een hoop anti-prostitutie activisten. Ik heb haar in het echt gezien dus kan dat tegenspreken. Ze verdient haar geld als prostituee op de Amsterdamse Wallen, en doneert daarnaast haar tijd aan de sekswerkorganisatie Proud (waar Hella inderdaad ook bij zit). Zeer de moeite waard.